Световният лидер в производството на слухови апарати STARKEY.

news1

Световният лидер в производството на слухови апарати STARKEY.

Световният лидер в производството на слухови апарати STARKEY

Ви представя последното си революционно откритие – HALO

 

Създадените специално за iPhone приспособления за подпомагане на слуха правят персонализацията достъпна за милиони хора.

 

Минеаполис, Март 17, 2014 – STARKEY с гордост представят последното си изобретение – HALO, създадено специално за iPhone. HALO предоставя на повече от 26 000 американци с нетретирана слухова загуба нова, дискретна опция, която безпроблемно се свързва с iPhone, iPad и iPod. Наличен от 31 март, HALO комбинира досегашната технологична прецизност на продуктите на STARKEY с IOS, за да предостави революционно ново решение, което прави всеки аспект на живота по-добър – разговори, телефонни обаждания и слушане на музика. HALO се свързва с приложението TruLink Hearing Control, което може да бъде свалено безплатно от App Store.

“HALO предоставя нов стандарт на изпълнение и персонализация, докато едновременно осигурява удобен контрол и свързаност с IOS устройствата.“ – Dave Fabry, вице-президент на Слухови и Професионални услуги Старки.

 

Вграждането на IOS функциите, които Ви позволяват спокойно да се справяте с рутинните дейности (разговори по телефона, слушане на музика, използване на Siri и други), дава предимство на TruLink технологията и съвместимите IOS устройства, за да посрещне нуждите на днешния взискателен и интелигентен потребител.

През 2014 световният лидер в производството на слухови апарати и приспособления STARKEY е обявен за Поизводител на годината

 

Минеаполис, Март 5, 2014 – представителите на световния лидер STARKEY с гордост съобщават, че компанията е обявена за производител на годината от съюза на производителите в Минесота. Наградата е признание за членовете, които показват откритост в споделянето на своя опит и информация, подкрепяйки колеги производители.

Като член на съюза на производителите, ние имахме огромната привилегия да се учим от едни от най-добрите производители на приспособления за слуха в целия свят. За нас е изключителна чест да бъдем признати от нашите колеги и се надяваме заедно да бъдем още по-ефективни и продуктивни!“ – Keith Guggenberger, Вице-президент на отдел Операции, СТАРКИ.

Като член на съюза на производителите повече от 20 години, STARKEY играе основна роля в организацията и самото създаване на последния.

Официално STARKEY ще получат своята награда на годишната церемония по връчване на наградите на съюза на производителите на 10.04.2014 година в Минесота.

Comments